2012-09-21 09:04:59• hírek • Blikk.hu

Miért bujkál a királynő?

A Miss Earth Hungary 2012-es győztese a júniusi döntőn még boldogan pózolt a kamerák és a fotósok előtt, azonban azóta mintha megfordult volna vele a világ: nem jelenik meg a rendezvényeken, és hetek óta telefonon sem elérhető. Ráadásul nemrég bejelentette, hogy izomgyulladása van, és emiatt nem tud részt venni a szépségverseny nemzetközi döntőjén, Manilában.

- A legszebbnek járó koronával kötelezettségek is járnak, aki pedig ezeket nem teljesíti, attól a szerződésben leírtak szerint visszavehetjük a címet - szögezte le Dávid Júlia, a Magyarország Szépe Kft ügyvezetője.

- Alexandrát hiába hívtuk hetekig telefonon, nem vette fel, és vissza sem hívott. Csak pár napja sikerült elérnünk, ekkor közölte, betegsége miatt nem tud részt venni egy hétvégi jótékonysági eseményen. De a világversenyre sem tud utazni októberben. Egyelőre még nem döntöttük el, hogy kérünk-e valamilyen kártérítést Alexandrától, megfosztjuk-e a koronájától - tette hozzá az ügyvezető, aki szerint mivel nagyon közel van a nemzetközi döntő kiutazásának időpontja, az is elképzelhető, hogy nem tud más beugrani a királynő helyett.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: